Latest Past Evenemang

Grillunch på gården

Efter en lång tid av pandemi och inställda aktiviteter kan börjar vi äntligen se en ljusning. Vi bjuder in alla medlemmar till en trevlig grillunch på gården utanför Vänortsgatan 12. Hjärtligt välkomna att äta gott grillat och umgås med era grannar. Äntligen! Fint väder är beställt.

Container på gården

Vi tillhandahåller en hyrd container som ställs utanför Pizza Marcus på Hagåkersgatan 2. Alla medlemmar är välkomna att slänga överblivet brännbart skräp i containern. Containern anländer på eftermiddagen den 24 september och är öppen till kl 18.00 samma dag. Containern är sedan öppen 10.00 till 18.00 hela helgen, både den 25 och 26 september.

Öppet hus med styrelsen (INSTÄLLT)

Uppdatering 2020-11-05:På grund av Folkhälsomyndihetens nya rekommendationer med anledning av Covid-19 är öppet hus inställt. Detta gäller även samtliga aktiviteter året ut. Välkomna ner till föreningslokalen klockan 18.30–19.00. Vi bjuder på fika och diskussion, umgås och svarar på dina frågor. Är det något du undrar över eller vill ha hjälp med, eller bara vill träffa […]