Föreningslokal

Föreningslokal


Föreningens lokal ligger på Vänortsgatan 12, samma ingång som till expeditionen. Här hålls årsstämman och gemensamma fester och tillställningar.

Om du som boende vill hyra föreningslokalen kostar det 300 kronor per dygn. För de som hyr lokal för affärsverkamhet hos oss är kostnaden 500 kronor per dygn.

Föreningslokalen hyrs endast ut på helger eftersom förvaltare, fastighetsskötare och styrelsen har lokalen som arbetsplats på veckodagarna.

I lokalen finns porslin för 40 personer, CD-spelare, dammsugare, sopset, skurset och långborste. Du får själv stå för handdukar, extra toalettpapper, engångsmaterial och ljus.

När du lånat lokalen ska alla möbler stå på sin plats igen och lokalen ska vara städad. Porslin som du använt ska vara diskat och inställt i skåpen och soppåsen tömd. Vill du släcka fönsterlamporna gör du det på timern. Dra inte ut kontakterna. Gör rent i ljushållarna om du har använt levande ljus.

Går något sönder kan du själv köpa nytt liknande på IKEA eller så betalar du 500 kronor till Harald Stake, så åker vi och köper nytt. Detta måste göras snarast så att lokalen är komplett till nästa uthyrning.

Tänk på att det ska vara tyst i lokalen efter 23.00.

Tisdagsgruppen

På tisdagar jämna veckor är föreningslokalen öppen klockan 11.00–13.00 för alla som är hemma dagtid och är sugna på fika och en pratstund. Ibland åker vi även iväg och äter lunch på en närliggande restaurang. Hjärtligt välkomna!