Föreningslokal

Föreningslokal


Föreningens lokal ligger på Vänortsgatan 12, samma ingång som till expeditionen. Här hålls årsstämman och gemensamma fester och tillställningar.

Uthyrning  

Föreningslokalen hyrs endast ut på helger, och då efter kl.17.00 på fredagar, eftersom förvaltare, fastighetsskötare samt styrelsen har lokalen som arbetsplats under veckan. 

Om ni som boende vill hyra föreningslokalen kostar det 300 kronor per dygn. För de som hyr lokal för affärsverksamhet i föreningen är kostnaden 500 kronor per dygn. 

I lokalen får max 40 personer vistas samtidigt och den som hyr lokalen har ansvar för lokalen och får inte överlämna den till någon annan utan Brf Harald Stakes styrelses vetskap.  

Det finns porslin för 40 personer, CD-spelare, dammsugare, sopset och skurset. Ni får själv stå för handdukar, extra toalettpapper, engångsmaterial och ljus. När ni lånat lokalen ska alla möbler stå på sin plats igen och lokalen ska vara städad inklusive toaletterna. Gör rent de saker som ni har använt, till exempel porslin som använts ska vara diskat och inställt i skåpen, om ni använt ljushållarna för levande ljus ska de vara rengjorda och papperskorgarna ska vara tömda.  

Vi har numera sophantering i föreningslokalen. Kärlen för sophantering finns under bardisken. Sortera allt och släng i sopstationen på Vänortsgatan 12 eller 9. Om ni använder stora sopsäckar måste ni själva transportera dessa till soptippen då de inte får plats i föreningens sopkärl. När lokalen lämnas ska dörren vara låst och ljuset ska vara släckt med undantag för fönsterlamporna som går på timer.  

Går något sönder kan ni själva köpa nytt liknande på IKEA eller så betalar ni 500 kronor till Harald Stake, så åker vi och köper nytt. Detta måste göras snarast så att lokalen är komplett till nästa uthyrning. 
 
Tänk på att det ska vara tyst i lokalen efter kl. 23.00 och detta gäller även utanför lokalen. Efter kl. 24.00 får ingen längre uppehålla sig i lokalen.   

Nyckeln lämnas tillbaka i föreningens brevlåda som finns utanför föreningslokalen. Hyr ni över helgen och ingen annan ska hyra lokalen får ni tillträde till den efter kl.17.00 på fredagskvällen och nyckeln lämnas tillbaka i brevlådan senast kl. 17.00 på̊ söndagen.  

För att hyra föreningslokalen mejlar ni till uthyrning@brfharaldstake.se. Uppge namn, adress, lägenhetsnummer samt vilket eller vilka datum ni önskar hyra lokalen.  

Betalning sker genom att kostnaden läggs på första månadsavgiftavin för nästkommande kvartal. Nyckeln lämnas i er brevlåda någon dag innan uthyrningstillfället.

Tisdagsgruppen

På tisdagar jämna veckor är föreningslokalen öppen klockan 11.00–13.00 för alla som är hemma dagtid och är sugna på fika och en pratstund. Ibland åker vi även iväg och äter lunch på en närliggande restaurang. Hjärtligt välkomna!